• Méér dan 150 jaar ervaring
  • Ruim assortiment
  • Service en kwaliteit
  • Persoonlijk advies

Let Op

 

 

Geschiedenis

Geschiedenis

Pieterse Wonen & Slapen is een écht familiebedrijf. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Als zeker 50 jaar richten we ons op woninginrichting. We hebben al tal van woningen in Zeeland en West-Brabant mogen inrichten. Daar zijn we trots op! Daniëlla Pieterse vormt samen met haar man de derde generatie die in het bedrijf actief is. Zoals haar opa en haar vader hechten zij aan kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service.

Maak een afspraak

Over Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge

Over Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge

Pieterse Wonen & Slapen maakt werkt van persoonlijke service. In onze showroom begeleiden en adviseren we u. Jonge, startende koppels, echtparen die toe zijn aan volgende stap in hun wooncarrière of mensen die juist wat kleiner gaan wonen of meer wooncomfort zoeken. Het mooie is dat de collectie van Pieterse Wonen & Slapen een brede doelgroep aanspreekt. Onze klanten zijn mensen die kwaliteit en duurzaamheid waarderen en graag lang van hun meubelen en woondecoratie genieten.

Wij hebben daarvoor alles in huis. Naast meubelen en slaapoplossingen hebben wij een ruime collectie raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat. We verrassen u ongetwijfeld met onze ruime assortiment. Noemenswaard zijn daarbij de comfortkeuzes die we bieden. Extra hoge instap, elektrische ondersteuning bij het opstaan, relaxfauteuils of hoog/laagbedden; ook op dat gebied zijn we u graag persoonlijk van dienst.

Naast professioneel advies in onze showroom, kunt u ook vertrouwen op persoonlijke service bij én na uw aankoop! Wij komen graag persoonlijk de raamdecoratie inmeten en wij hebben een eigen gordijnatelier waar de gordijnen op maat voor u maken. Ook uw nieuwe vloer meten we zelf in en wordt door onze eigen mensen gelegd. Korte lijnen dus, zodat we steeds precies weten voor wie we wat aan het doen zijn. U zult ervaren hoe prettig dat is.

Contact

Karaktervol thuis

Maak van uw huis een persoonlijk en karaktervol thuis

Bij Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge weten we hoe u van een huis een persoonlijk en karaktervol thuis kunt maken. Een plek dus waar u zich thuis voelt, behaaglijk en comfortabel. In onze showroom doet u volop inspiratie op voor het inrichten van uw woning.

Natuurlijk staan we voor u klaar met persoonlijk advies. We luisteren naar uw woonwensen en inspireren u graag met nieuwe interieurideeën. Of het nu gaat om de juiste raamdecoratie of om de complete inrichting van uw huis, we zijn u graag persoonlijk van dienst.

Ontdek nu!

Terug naar de bovenkant van de website