• Méér dan 150 jaar ervaring
  • Ruim assortiment
  • Service en kwaliteit
  • Persoonlijk advies

zomeropruiming

De zomeropruiming is begonnen!


Vakantiesluiting
We zijn gesloten van: 
Zaterdag 3 augustus t/m Zaterdag 17 augustus 2024
Vanaf 20 augustus zijn we weer open en te bereiken.

 

Kussens en dekbedden

Kussens en dekbedden

Een kussen is een heel persoonlijke toevoeging aan uw bed. De één gaat voor dik of hard, de ander voor dun of juist rond. Wat uw voorkeur ook is, u vindt het kussen in Wemeldinge!

Bekijk het volledige assortiment

Kussens en dekbedden

Kussens

Een goed kussen en u wordt wakker met een glimlach

Onze hoofdkussens bezorgen u een goede nachtrust. Slaapt u wel eens slecht of wordt u wel eens wakker met een stijve nek of pijn in uw schouder of rug? Dan bent u misschien toe aan een nieuw kussen. Of u nu rug-, buik-, of zijslaper bent, we hebben uw kussen gegarandeerd al in huis.

Als u een nieuw hoofdkussen wilt kopen, is het belangrijk dat u weet wat voor soort slaper u bent. Op basis daarvan kunt u het beste een kussen uitzoeken, dat bij u past. Bij PieterseWonen & Slapen in Wemeldinge (vlakbij Goes) kunt u zelf ervaren welk kussen u het meest prettig vindt. Wij bieden een ruime collectie kussens en bieden keuze uit diverse vullingen zoals dons, latex, traagschuim en synthetisch.

Maak een afspraak

Dekbedden

Lekker en luxe slapen onder een dekbed

Een goed dekbed is belangrijk voor een goede, comfortabele en gezonde nachtrust. Te warm of te koud slapen is onprettig en komt uw nachtrust niet ten goede. Wie de moeite neemt om echt even stil te staan bij zijn of haar dekbed, investeert daarmee in een goede nachtrust.

Iedereen heeft zo zijn eigen slaapvoorkeuren. Om die reden vindt u bij Pieterse Wonen & Slapen een uitgebreide collectie dekbedden, van uiteenlopende materialen en met verschillende eigenschappen. We adviseren u vanzelfsprekend graag bij het maken van uw keuze.

Maak een afspraak

Terug naar de bovenkant van de website