• Méér dan 150 jaar ervaring
  • Ruim assortiment
  • Service en kwaliteit
  • Persoonlijk advies

Let Op

 

 

Preston hoofdkussen  Xclusive polardream Alaska

Preston hoofdkussen Xclusive polardream Alaska

Hoofdkussen Alaska Cool Night
is een ergonomisch gevormd, synthetisch hoofdkussen. Het biedt een optimale ondersteuning aan het hoofd. Het is gevuld met Aerelle Cool Night vezelbolletjes welke snel, effectief en gedurende de hele nacht de warmte van het hoofd afvoeren. Een fris hoofd zorgt voor een goede nachtrust. De tijk is voorzien van een rits en aan de bovenzijde gemaakt van een speciale cooling fabric. De onderzijde is gemaakt van 100% katoen. Vulling: Aerelle Cool Night vezelbolletjes Tijk: Cooling Fabric en 100% katoen

Model: contour

Kleur: wit

Prijs
€ 79,= € 47,40
Merk
Preston
Productstaat
Als nieuw
Karaktervol thuis

Maak van uw huis een persoonlijk en karaktervol thuis

Bij Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge weten we hoe u van een huis een persoonlijk en karaktervol thuis kunt maken. Een plek dus waar u zich thuis voelt, behaaglijk en comfortabel. In onze showroom doet u volop inspiratie op voor het inrichten van uw woning.

Natuurlijk staan we voor u klaar met persoonlijk advies. We luisteren naar uw woonwensen en inspireren u graag met nieuwe interieurideeën. Of het nu gaat om de juiste raamdecoratie of om de complete inrichting van uw huis, we zijn u graag persoonlijk van dienst.

Ontdek nu!

Terug naar de bovenkant van de website