• Méér dan 150 jaar ervaring
  • Ruim assortiment
  • Service en kwaliteit
  • Persoonlijk advies

Let Op

 

 

Preston hoofdkussen  Xclusive comfort

Preston hoofdkussen Xclusive comfort

Hoofdkussen Xclusive Comfort
is een heerlijk 3 kamer kussen van volledig natuurlijke materialen. Het bestaat uit 90% witte dons aan de 2 buitenzijden voor een zachte touch en veerkrachtige ganzenhalfdons in de binnenkamer voor extra comfort. Tevens biedt dit hoofdkussen een goede vochtregulering wat zorgt voor een heerlijke nachtrust. Tevens is het kussen anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT label. Vulling buiten: 2 x 75 gram 90% witte dons Vulling kern: 1050 gram ganzenhalfdons Tijk: 100% katoen perkal

Prijs
€ 79,95
Merk
Preston
Productstaat
Als nieuw
Karaktervol thuis

Maak van uw huis een persoonlijk en karaktervol thuis

Bij Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge weten we hoe u van een huis een persoonlijk en karaktervol thuis kunt maken. Een plek dus waar u zich thuis voelt, behaaglijk en comfortabel. In onze showroom doet u volop inspiratie op voor het inrichten van uw woning.

Natuurlijk staan we voor u klaar met persoonlijk advies. We luisteren naar uw woonwensen en inspireren u graag met nieuwe interieurideeën. Of het nu gaat om de juiste raamdecoratie of om de complete inrichting van uw huis, we zijn u graag persoonlijk van dienst.

Ontdek nu!

Terug naar de bovenkant van de website