Vinyl vloeren Wemeldinge, omgeving Kapelle, Goes en Yerseke.

Vinyl vloeren vormen een voordelige keuze voor in huis, waarmee u tevens kunt rekenen op een onderhoudsvrij materiaal. De vloeren gaan jaren mee en zijn beschikbaar in diverse mooie kleuren en dessins. Vinyl vloeren zijn vaak niet te onderscheiden van echte houten vloeren door levensecht reliëf. Kom naar de showroom in Wemeldinge, in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle. We laten u er graag zien wat er mogelijk is en u kunt op uw gemak over de vinyl vloeren lopen, om zelf inspiratie op te doen voor in de woonkamer of slaapkamer. Ervaar zelf hoe stil een Vinyl vloer kan zijn.


OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.

Vinyl Vloeren maken van je huis een behaaglijk huis. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en de juiste vloer in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door deze vloer te combineren. Deze vloer moet ook nog gecombineerd worden met de gordijnen en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Wij hebben grote collectie Vinyl Vloeren, met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing en we adviseren U graag

Merken:

Forbo, Interfloor, Willard, Tarkett, Interface(Luxe Vinyl Tegel)


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs