Tapijt Wemeldinge, omgeving Goes

Geniet van de schitterende kleuren, de dessins en het heerlijk zachte en stille comfort.

Mooi tapijt op de vloer zorgt voor een luxe en warme uitstraling, die op een mooie manier bijdraagt aan het karakter van de vloer. Betaalbaar een mooi tapijt uitzoeken? Kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle, waar u de keuze heeft uit allerlei uitvoeringen en varianten. Het tapijt in de showroom laat goed zien wat er mogelijk is, zodat u inspiratie op kunt doen met de verschillende mooie materiaalkwaliteiten die we bieden.
*ook te leveren als karpet


  • OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.

Tapijt maakt van je huis een behaaglijk huis. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en het juiste tapijt in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door deze stoffen te combineren. Dit tapijt moet ook nog gecombineerd worden met de gordijnen en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk. Onze grote collectie tapijt bied een uitgebreid assortiment van tapijt, karpetten en tegels met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing.

Merken: Interfloor, Parade, Desso, Bonaparte,  Nouwens Bogaers, Hebeta, Interface (tapijttegels), de munck karpets, Eurogros.


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs