PVC vloeren Wemeldinge

PVC vloeren zijn heel populair. Dit komt ook omdat ze in iedere ruimte van het huis gelegd kunnen worden.Een PVC vloer zorgt voor eenvoudig onderhoud, een lange levensduur en een groot aantal mogelijkheden qua kleuren en dessins. We laten u graag de mogelijkheden van een PVC vloer zien, bijvoorbeeld in relatie tot de eetkamertafel en de stoelen of de bank die u heeft staan. Kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle. Onze adviseurs laten u graag zien wat de voordelen van een PVC vloer zijn. Denk aan:

• hoge slijtvastigheid
• geschikt voor vloerverwarming
• duurzaam
• vochtbestendig
• onderhoudsarm


OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.
PVC Vloeren maken van je huis een behaaglijk huis. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en de juiste stoffen in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door deze stoffen te combineren. Deze stoffen moeten ook nog gecombineerd worden met de gordijnen en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Wij hebben grote collectie PVC Vloeren, met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing en we adviseren U graag

Merken: 

Quick Step, TFD, Forbo, Hebeta, Beautiflor, Tarket, CoreTec


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs