Laminaat Wemeldinge, omgeving Goes en Kapelle

Laminaat vormt een betaalbare, onderhoudsvriendelijke en prachtige keuze voor de vloer. Kom naar de showroom in Wemeldinge in de omgeving van Kapelle, Yerseke en Goes waar we het ook zelf op de grond hebben liggen. Onze adviseurs kunnen u er goed laten zien hoe het laminaat nog nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Laat u adviseren over de combinatie met de bank of eettafel en kies de kleur en het patroon die bij u passen.


OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.

laminaat vloeren maken van je huis een behaaglijk huis. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en het juiste laminaat in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door deze stoffen te combineren. Deze laminaatvloer moet ook nog gecombineerd worden met de gordijnen en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Wij hebben grote collectie laminaat Vloeren, met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing en we adviseren U graag

Merken:

Quick Step, Beautiflor, Meister, Hebeta, CoreTec


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

KOM NU LANGS