Vloeren Wemelding, omgeving Goes, Yerseke en Kapelle.

Vloeren spelen een essentiële rol binnen interieurs, met de keuze voor een mooie vloer legt u een belangrijke basis voor de uitstraling van zowel de ruimte als de rest van de woning. We hebben bij Pieterse Wonen meer dan 160 jaar ervaring met woninginrichting, waardoor u kunt rekenen op goede service, hoge kwaliteit, persoonlijk advies en deskundigheid.

Kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle. We kunnen u daar de verschillende vloeren laten zien. Sterker nog, u kunt zelf op uw gemak over het tapijt en de harde vloeren lopen of de beschikbare kleuren, uitvoeringen en dessins met elkaar vergelijken.

PVC vloeren en vinyl vloeren

We hebben op het gebied van vloeren, meubelen, slapen, vloeren en ramen alle stijlen onder één dak. Kom inspiratie opdoen met de verschillende PVC vloeren die er beschikbaar zijn, net als met het vinyl waarmee we zorgen voor een mooi alternatief. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over de verschillende materialen en de voordelen daarvan.

Bovendien krijgt u standaard gratis advies over alle vloeren, komen we de ruimte gratis bij u opmeten en kunt u voor de deur natuurlijk gewoon gratis parkeren.

Laminaat of marmoleum

Uiteraard zijn er verschillende soorten vloeren beschikbaar, zowel op basis van de ontwerpen en de dessins als aan de hand van het materiaal waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze specialisten vertellen u graag meer over de hoge kwaliteit en talloze uitvoeringen van laminaat , net als het marmoleum dat weer terug is van weggeweest. We laten u bij Pieterse Wonen graag zien welke trends er spelen op het gebied van vloeren. Kom naar onze showroom en ervaar meer dan 160 jaar ervaring in woninginrichting of gebruik het online aanbod om alvast wat inspiratie op te kunnen doen.

KOM NU LANGS IN ONZE SHOWROOM!

meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren