Slapen in Wemeldinge, omgeving Goes

Slapen in stijl: het begint met een bezoek aan onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle. We hebben meer dan 160 jaar ervaring met woninginrichting en combineren alle stijlen onder één dak, zodat u zich eenvoudig kunt laten inspireren.

We zorgen ervoor dat u heerlijk kunt slapen in een bed dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien hebben we graag aandacht voor de rest van de slaapkamer, bijvoorbeeld door u een van onze grote slaapkamerkasten te adviseren. Onze service bestaat uit gratis advies, gratis opmeten en gratis parkeren: waardoor winkelen bij Pieterse Wonen haast net zo ontspannen is als heerlijk slapen.

Boxsprings en matrassen

Bekijk op het gebied van slapen in ieder geval onze boxsprings en matrassen. Met een boxspring kiest u voor een combinatie van een matrasbodem, een matras daar bovenop ligt en eventueel een matrastopper. De drie lagen zorgen voor een heerlijk comfortabel en hoog bed, dat bovendien een statige uitstraling heeft.

Benieuwd naar de rest van onze matrassen of de verschillen met een boxspring? Kom naar de showroom. Onze adviseurs helpen u graag de verschillen te ontdekken, bijvoorbeeld door de bedden om in te slapen gewoon een keer uit te proberen.

Ledikanten en slaapkamerkasten

Slapen is uiteraard meer dan de keuze voor een boxspring of een matras met een lattenbodem. We helpen u graag de rest van de slaapkamer in te richten en kunnen er met de slaapkamerkasten bijvoorbeeld voor zorgen dat u de kinderkamer klaar kunt maken.

We hechten veel waarde aan goede service, hoge kwaliteit, persoonlijk advies en deskundigheid. Vanuit die kernwaarden zorgen we ervoor dat u heerlijk kunt slapen op een bed dat helemaal naar uw wens is. Het resultaat is een heerlijke nachtrust zonder lang wakker te liggen, om de volgende morgen weer fris te ontwaken.

KOM NU LANGS IN ONZE SHOWROOM!

meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren