Zonwering Wemeldinge, omgeving Goes en kapelle

Goede zonwering zorgt voor een prettig binnenklimaat, helpt teveel UV-straling die naar binnen straalt te voorkomen of voorkomt dat u zelf tegen de zon in zit te kijken. Dankzij merken als Sunpoint, Sunstyle en Unilux  kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit rolluiken, screens, zonneschermen, horren en andere vormen van zonwering voor bijvoorbeeld de woonkamer en de slaapkamer.

Buitenzonwering zorgt voor een heerlijke koele woning in de zomer, verantwoord genieten van de zon op uw terras en behaaglijke warmte in de winter. Daarnaast werkt het ideaal tegen het binnenkomen van insecten.

Doe online inspiratie op of kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle.


  • OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.

Met rolluiken, zonneschermen en screens bepaalt u zelf het klimaat binnen en buiten. Wij zorgen voor iedere gevel en voor elk raam een perfect passende oplossing. Zonwering beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en tegen de hitte, uw garantie voor prettig en comfortabel wonen.

Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk. Onze grote collectie zonwering bied een uitgebreid assortiment van rolluiken, screens, zonneschermen en horren. Zo vinden we altijd wel een oplossing

Merken:

Sunpoint, Sunstyle, Unilux, 


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs