RAAMDECORATIE


Breng sfeer in huis met  raamdecoratie. Van oorsprong heeft raambekleding vooral een praktische functie.
Wanneer je voor de gordijnen en raamdecoratie van Woninginrichting Pieterse kiest, kies je voor een maatwerk oplossing. Onze veelzijdige collectie biedt een uitgebreid assortiment van gordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen, dupli gordijnen, duo rolgordijnen, vlinderjaloezieën en vouwgordijnen met oneindig veel mogelijkheden.

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u adviseren en overtuigen van nieuwe raamdecoratie.


Raamdecoratie in Wemeldinge en omgeving.

Betaalbare raamdecoratie is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk de gordijnen en rolgordijnen, net als de jaloezieën en duo gordijnen. We zorgen er met het brede assortiment voor dat u de raamdecoratie eenvoudig kunt combineren met onze meubelen op het gebied van slapen. Bekijk ook de mooie vloeren bij ons in de showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle of laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.

Onze visie op raamdecoratie

Raamdecoratie en gordijnen zorgen voor een fijne afwerking aan het interieur. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en de juiste stoffen in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door de ruime keuze aan stoffen uit onze collectie. Deze stoffen moeten ook nog zorgvuldig gecombineerd worden met de vloer en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Naast de ruime keuze in raamdecoratie bieden wij ook de mogelijkheid tot maatwerk. Onze grote collectie raamdecoratie biedt een uitgebreid assortiment van rolgordijnen, duette's, duorolgordijnen, etc met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing

Bècè, BD line, Inside, Cordolux,  Holland Haag, Topppoint, loft 79, Artelux, de Ploeg, Boelard en Moens, Velux, Fakro.

links microsite:  https://beceindebuurt.nl/pieterse-woninginrichting/

Kijk voor eventuele aanbiedingen onder de Topdeals.


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs