Gordijnen Wemeldinge, omgeving Goes en Kapelle

Mooie gordijnen bestaan er in diverse uitvoeringen, zoals transparant of half-transparant. We zorgen ervoor dat u de gordijnen kunt gebruiken om de ramen te verduisteren of een mooie vorm van raamdecoratie aan te brengen. Bent u op zoek naar vol en behaaglijke warme stoffen? Kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle en bekijk de gordijnen voor de woonkamer en slaapkamer.


OVER ONS

Pieterse wonen waar woonwensen werkelijkheid worden.
Gordijnen en raamdecoratie maken van je huis een behaaglijk huis. Dat kun je alleen maar creëeren door de juiste kleur en de juiste stoffen in de juiste ruimte te combineren. Bij ons kun je die keuze maken door deze stoffen te combineren. Deze stoffen moeten ook nog gecombineerd worden met de vloer en meubels. Hierdoor kan je een sfeervolle uitstraling krijgen en creëer je rust en eenheid in je interieur.

Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk. Onze grote collectie gordijnen bied een uitgebreid assortiment van gordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen met heel veel mogelijkheden in vele schitterende kleuren. Zo vinden we altijd wel een oplossing

Merken:

Artelux, Loft 79, Ploeg, Your Edition,Boelard en Moens, Toppoint, Leffering en de Wilde, Egger, Holland Haag, Inside,


meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren

RAAK GEÏNSPIREERD

IN ONZE SHOWROOM

kom nu langs