Ramen

De ramen in huis brengen licht en bieden bovendien een mooie kans tot decoratie. Pieterse Wonen is uw specialist op het gebied van wonen, we hebben al meer dan 160 jaar ervaring met woninginrichting. We combineren alle stijlen onder één dak, zowel met het oog op de ramen als op het gebied van meubelen, slapen en vloeren. Bekijk onze aanbiedingen of kom naar de showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle om inspiratie op te doen.

We staan zowel voor de ramen als voor de andere producten garant voor persoonlijk advies, goede service, hoge kwaliteit en een maximale deskundigheid. Dat blijkt bijvoorbeeld uit ons gratis advies voor de ramen, het gratis opmeten daarvan en natuurlijk gewoon gratis parkeren voor de deur.

Gordijnen en andere raamdecoratie

De decoratie voor ramen is beschikbaar in verschillende soorten, waarvan de gordijnen bij de meeste mensen het best bekend zijn. Maak een keuze uit de verduisterende of sierlijke gordijnen, afhankelijk van de toepassing die u zoekt. Uiteraard zijn er tal van kleuren en ontwerpen beschikbaar, om die af te stemmen op de rest van uw interieur.

Naast de gordijnen zijn er een aantal andere vormen van raamdecoratie  beschikbaar. Bekijk de verschillende vormen van decoratie voor de ramen of laat u daarover adviseren door onze adviseurs.

Zonwering voor de ramen

Ramen zorgen voor een fijne lichtinval, al wilt u die soms beperken of zelfs helemaal voorkomen. We zorgen er met de verschillende soorten zonwering voor dat u het binnenklimaat kunt reguleren en u verkleuring van mooie meubels door UV-straling kunt voorkomen.

Bekijk zowel de gordijnen, raamdecoratie en zonwering voor de ramen. Eerst online om wat inspiratie op te doen en daarna bij ons in de showroom in Wemeldinge voor het complete overzicht. Onze adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken. 

KOM NU LANGS IN ONZE SHOWROOM!

meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren