Meubelen in Wemeldinge, omgeving Goes, Yerseke en Kapelle

Mooie meubelen koopt u bij Pieterse Wonen. Kom naar onze showroom in Wemeldinge in de omgeving van Goes, Yerseke en Kapelle. Onze adviseurs laten u daar graag de verschillende zitmeubelen en andere meubelen zien, zodat u daarmee inspiratie op kunt doen.

Banken voor in de woonkamer

Bekijk onze collectie banken en hoekbanken in de showroom en ontdek zelf de kwaliteit en zitcomfort die onze banken bieden. We zorgen er daarmee voor dat u heerlijk onderuit kunt zakken in de woonkamer of dat u juist wat rechter zit om een goed boek te kunnen lezen. We helpen u daar in de showroom graag een goede keuze uit te maken, terwijl u online natuurlijk alvast wat inspiratie op kunt doen met een selectie van onze populairste collectie banken.

Fauteuils om in te ontspannen

Zoekt u daar een paar mooie stoelen bij? De fauteuils zijn dan uitstekend geschikt, in een aantal gevallen kunt u die zelfs eenvoudig verstellen. Kijk in het bijzonder naar onze relaxfauteuils, waarmee we ervoor zorgen dat u zich volledig kunt ontspannen om even helemaal nergens aan te denken, gewoon bij u thuis.

Eetkamerstoelen en Eetkamertafels

Verder kunt u binnen de meubelen bij ons op de website en vooral in de showroom denken aan de sets van eetkamerstoelen, uiteraard in combinatie met de verschillende eetkamertafels die er beschikbaar zijn. Richt uw eethoek opnieuw in met een nieuwe eetkamertafel en de bijpassende eetkamerstoelen.

Inspiratie opdoen met de verschillende meubelen? Bekijk dan ook vooral de complete woonprogramma’s en kasten, waarmee we graag laten zien wat er mogelijk is.

 

Showroommodellen

Bekijk ook eens de vele showroommodellen die voor een scherpe prijs aangeboden worden. Zowel oude als nieuwe collectie meubelen worden hier aangeboden voor een zachte prijs. Ook zijn er geregeld speciale aanbiedingen te vinden bij onze topdeals

KOM NU LANGS IN ONZE SHOWROOM!

meer dan 150 jaar 
ervaring in
woninginrichting

Alle stijlen onder
een dak

service, kwaliteit,
persoonlijk advies,
deskundigheid

gratis advies
gratis opmeten
gratis parkeren